II. UZROK MULTIPLE SKLEROZE

Multipla skleroza u najvećem broju slučajeva infektivna bolest, primarno izazvana bakterijom BORELIJE BURGDORFERI. 

Uslijed infekcije bakterijom, te imunološko-posredovanom reakcijom na njene lipoproteine, kao i nastalim koinfekcijama, nastaju oštećenja koja se nazivaju multipla skleroza.

Nažalost u današnjom medicinskoj praksi uzrok se ne dijagnosticira adekvatno, a kada se i pronađe on se negira. Drugi problem je što se bakterija ne može izliječiti samo primjenom antibiotske terapije koja zapravo samo za vrijeme trajanja primene mjenja formu bakterije.

Adekvatnom dijagnostikom i adekvatnim liječenjem uzroka koje smo proveli u zadnjih 10 godina na nekoliko tisuća pacijenata, potvrdili smo na egzaktnim dijagnostičkim parametrima uzročno posljedičnu vezu bakterije borelije i multiple skleroze.

Pacijenti koji su u ranim fazama dijagnosticirali i liječili uzrok bolesti, danas nemaju gotovo nikakve posljedice ili simptome ms-a, u preko 98% slučajeva dugotrajne bolesti progresija je prema relevantnim infektološkim, imunološkim i radiološkim  parametrima  zaustavljena. Medicinske dokumentacije dostupne su na uvid svima zainteresiranima.

Adekvatna dijagnostika lajmske borelioze, koja je najbitniji segment za uspostavu pravilne dijagnoze i samnim time smjernica za liječenje.

Ukoliko se pretraga radi u javnim institucijama u RH (Zaraznoj bolnici “Fran Mihaljević”, Zavodu za javno zdravstvo ili drugim javnim institucijama), ili u privatnim laboratorijima koji testiranje obavljaju u inozemnim laboratorijima, dijagnostika je u  98% neadekvatna, ODNOSNO PACIJENT NAJČEŠĆE DOBIVA NEGATIVNE NALAZE, što onemogućava daljnje ispravno liječenje primarne infekcije i koinfekcija.

Kod pozitivnih seroloških nalaza pa i nalaza bakterije u likvoru, uzrok se potpuno negira.

Neke od stotine primjera neadekvatne dijagnostike i negiranja uzroka možete pogledati na linku:

images (1) Primjer 1        images (1) Primjer 2     images (1)  Primjer 3     

Ukoliko imate suspektnu ili potvrđenu dijagnozu MS-a prvo što treba obaviti je:

ADEKVATNA DIJAGNOSTIKA NA BAKTERIJU BORELIJE BURGDORFERI.

PRETRAGE ZA BORELIJU MORAJU SE RADITI NA WB TESTU, GDJE JE IZRAŽEN SVAKI KONTAKT SA BAKTERIJOM, ODNOSNO SVAKI OD  NAJMANJE 15 SPECIFIČNIH PROTEINA NA BORELIJU.

Primjer adekvatnog nalaza:

nalaz 15 proteina0002

Testiranje na kojemu možete vidjeti svaki kontakt sa bakterijom, samo za naše korisnike, omogućio nam inozemni nacionalni laboratorij zahvaljujući dugogodišnjem radu i rezultatima, te dokazima primjera rezultata izliječenih pacijenata, kada se terapija provodila ili na dokazan kontakt ili kriterijski pozitivan nalaz na boreliju. Nakon testiranja radi se stručno ekspertizno mišljenje sudskog vještaka – infektologa, te se daju smjernice za dijagnostiku i liječenje uzroka.

Informacije o dijagnostici uzroka te kako bakterija boreliije izaziva multiplu sklerozu pogledajte na linku:

Primjere DIJAGNOSTIKE – razlika u testovima, vrstama testovima i interpretaciji nalaza pogledajte ovdje:

test-tubes-research-960x640DIJAGNOSTICIRANJE BAKTERIJE BORELIJE BURGDORFERI

 

Kako bakterija borelije uzrokuje multiplu sklerozu;

download (6)KAKO BAKTERIJA BORELIJE UZROKUJE MS

 

Popis stručne i znanstvene literature koja cijelo stoljeće dokazuje bakteriju borelije kao uzročnik MS-a;

download (14) STRUČNI MEDICINSKI I ZNANSTVENI RADOVI

 

Svi sadržaji objavljeni na stranicama http://www.multiplaskleroza.net su privatno intelektualno vlasništvo Biocentra d.o.o., uključujući tekstualne, grafičke i ostale materijale, zaštićeni su autorskim pravima sukladno Zakonu o autorskim pravima RH. Protiv prekršitelja autorskih prava bez upozorenja biti će pokrenute pravne mjere sukladno Zakonu o autorskim pravima. Informacije na stranicama su informativne prirode i nisu namjenjene u službene medicinske svrhe, već kao iskustveni, znanstveni i istraživački materijal.

tags: multipla skleroza, ms

 

 

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: